Financiële Planning

/Financiële Planning
Financiële Planning 2014-12-15T14:01:16+00:00

‘Heb ik het allemaal wel goed geregeld?’, is een regelmatig gestelde vraag. Een logische vraag die zich niet altijd gemakkelijk laat beantwoorden. De gemiddelde financiële huishouding bestaat uit salarisstroken, pensioenopgaven – dikwijls van verschillende werkgevers, hypotheekverzekeringen, lijfrentepotjes en vaak ook een hypotheek. Vaak zijn deze financiële producten in de loop der tijd afgesloten en niet in overeenstemming met de huidige financiële behoeften.

Niet vreemd dat het dan duizelt wanneer je als leek naar je financiële gegevens kijkt. Verzekeraars en banken bieden honderden producten, in even zo vele varianten aan, wetgeving verandert snel, de overheid trekt zich steeds verder terug, pensioenregelingen worden aangepast en de indexatie van pensioenen staat onder druk.

Maar hoe bepaal u of de producten die u heeft afgesloten, ook daadwerkelijk nodig zijn om uw financiële doelstellingen te realiseren? Wat u hiervoor nodig heeft, is een objectief beeld van uw totale persoonlijke financiële situatie.
Wij adviseren u graag!