Service

/Service
Service 2018-05-24T11:59:34+00:00

Wijziging doorgeven

U kunt ons via e-mail of telefoon (0183) 35 10 08 een wijziging(en) van bijvoorbeeld uw adres of persoonlijke situatie doorgeven. Wij danken u hartelijk voor uw reactie!

Aanbeveling

Bent u tevreden over ons? Breng dan ook mensen uit uw omgeving in contact met ons. Als u ons de gegevens doorgeeft van uw vriend/vriendin, collega, familielid of buurman/vrouw die geinteresseerd is in onze dienstverlening, nemen wij zo snel mogelijk contact met hem/haar op. Uiteraard krijgt ook uw relatie de toegevoegde waarde enservice die u van ons gewend bent.

Klacht

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt! En helaas zijn ook wij niet perfect. We doen ons uiterste best om al onze clienten te voorzien van vakkundig, professioneel en objectief advies & begeleiding. Mocht u desondanks toch een klacht hebben, dan horen wij dat uiteraard graag van u! Wij hebben een interne klachtenregeling, waardoor u verzekerd bent dat  uw klacht snel in behandeling wordt genomen door de directie van AVS Meerkerk BV. U kunt ons een e-mail sturen of bellen (0183) 35 10 08.

Beloningsbeleid

Het beleid van onze onderneming is gericht op de lange termijn relatie met en belangen van onze klanten. Om dit te realiseren is het van belang dat wij beschikken over goed gekwalificeerde en betrokken medewerkers.

Ons beloningsbeleid is zodanig ingericht dat het bijdraagt aan het bevorderen, aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers niet worden geprikkeld door de beloning tot het onzorgvuldig behandelen van klanten. Daarom ontvangen onze medewerkers uitsluitend een vast salaris. Afhankelijk van de bedrijfsresultaten en het functioneren van de medewerker bestaat de mogelijkheid om een 13e maand uit te keren.

Artikel 1:120 lid 2 Wft is op onze onderneming niet van toepassing.